Bloemschikcursussen

Vanuit mijn sfeervolle atelier geef ik bloemschikcursussen- en workshops; geschikt voor iedereen! Stap voor stap begeleid ik de cursisten tot een mooi resultaat. Alle cursisten gaan gegarandeerd met een mooi bloemstukje naar huis. Zo levert een gezellig avond direct tastbaar resultaat op!

De cursussen zijn ook geschikt voor grotere groepen. Leuk voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of een vrijgezellenfeest, waarbij ik het te maken bloemstuk aanpas aan de gelegenheid. Het is ook mogelijk dat de cursus wordt gegeven op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u thuis of op uw bedrijf. Neem contact met me op, dan kunnen we in overleg iets leuks plannen!

Het atelier:

2 1

3 4

De cursussen bij mijn atelier zijn geschikt voor 4 tot 6 deelnemers en worden standaard gehouden op dinsdag- en donderdagavond. Bij voldoende deelnemers wordt er ook een cursus gegeven op donderdagochtend. De cursus heeft een duur van ca. 1,5 uur. De avondcursussen beginnen om 19.30u en duren tot 21.30u. De ochtendcursussen vinden plaats van 9.30u tot 11.00u.

Bij goed weer houd ik mijn cursus buiten in onze tuin, zodat u kunt genieten van de buitenlucht en de zon, terwijl u creatief bezig bent. De prijs is inclusief bloemen, ondergronden, oasis, draad, prikkers etc. Daarnaast staat er uiteraard een heerlijke kop koffie / thee klaar met iets lekkers erbij!

Kijk voor data en beschikbaarheid van cursussen in de agenda!

Sfeerimpressie:

1 2

3 4


Enkele voorbeelden:

IMG_0441 IMG_0443

SH105080

.

© Het Smodde · Honingloweg 18 · 7581PK LOSSER · Tel.: 06-30716051 · info@hetsmodde.nl